Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 909 kJ / 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,48 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 0,53 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 0,87 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Krok 2: K výpeku na pánvi přilijeme vývar, přidáme kapary, necháme přejít varem a zmírníme oheň. Vezmeme vychlazené máslo a po částech ho zašleháme do omáčky, kterou nám zjemní a zahustí. Nesmí se v žádném případě vařit. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší, s hladkolistou petrželkou.
Zveřejněno 17. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky se sušenou šunkou, tymiánem a máslovou omáčkou s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3jR
Moje poznámka
Vepřové plátky se sušenou šunkou, tymiánem a máslovou omáčkou s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3jR
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 13 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 47 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
šunka sušená,
tymián čerstvý,
kapary,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)