Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 504 kJ / 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,10 g |
| Tuky | 25,08 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 141 mg |
| Sodík | 155 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 21,04 g |
Postup přípravy
Z půlky důkladně omytého citronu ostrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Vše promícháme s olivovým olejem. Krok 3: Plátky masa rozložíme na talíře, osolíme, opepříme a přidáme gremolatu. Doplníme nakrájenými rajčaty.
Zveřejněno 25. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí s gremolatou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3gg
Moje poznámka
Vařené hovězí s gremolatou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3gg
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 8 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 10 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 10 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 11 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 12 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 12 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 12 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
rajče cherry,
sůl,
pepř mletý,
petrželka hladkolistá,
citron,
česnek,
olej olivový
Komentáře (13)
Gremolata je úžasná věc, dokončí skvěle i třeba úplně obyčejné minutkové kuřecí, filet z tresky, mám moc ráda a docela často v létě dělám - a s tím hovězím