Postup přípravy
Podáváme s brambory, hranolky, nebo jednoduchým bramborovým salátem. Krok 3: Uzená ryba je pochoutkou, když je studená. Ale její chuť se výrazně zlepší, i když ji jen prohřejeme v troubě (volně na pekáčku) při 150 °- 160 º C. Budete překvapeni, jakou pochoutku si tím připravíte.
Zveřejněno 27. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená uzená ryba v papilotě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox4X
Moje poznámka
Pečená uzená ryba v papilotě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ox4X
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 7 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 10 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 11 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 13 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 14 hodinami
Suroviny:
makrela uzená,
máslo,
slanina,
cibule,
citron,
pečící papír
Komentáře (1)