Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 967 kJ / 2 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,68 g |
Tuky | 51,06 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,89 g |
Sacharidy | 379,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce rozmícháme s tvarohem. Přidáme mouku, sůl cibuli a prášek. Postupně přidáváme vodu, až vznikne vláčné těsto. Necháme ho pár minut odpočinout.
Krok 2: Mezitím si připravíme suroviny na potření. Kečup nebo tatarku můžeme smícháme s česnekem. Nebo jen olej s utřeným česnekem. Sýr nastrouháme .
Krok 3: Z těsta odebíráme kousky na pomoučený vál a rukama upravíme do placiček. Smažíme na rozehřátém oleji z obou stran. Odsajeme přebytečný tuk a mažeme vybranou omáčkou. Posypeme sýrem a hned podáváme.
Zveřejněno 11. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nekynuté langoše se smaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3wY
Moje poznámka
Nekynuté langoše se smaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3wY
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 6 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 9 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 9 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 10 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Suroviny:
tvaroh,
vejce,
mouka hladká,
voda,
cibule sušená,
sůl,
prášek do pečiva,
olej,
olej,
sugo,
kečup sladký,
česnek,
tatarská omáčka,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý
Komentáře (3)
Gustavo Woltmann