Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 967 kJ / 2 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,68 g |
| Tuky | 51,06 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 299 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,89 g |
| Sacharidy | 379,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce rozmícháme s tvarohem. Přidáme mouku, sůl cibuli a prášek. Postupně přidáváme vodu, až vznikne vláčné těsto. Necháme ho pár minut odpočinout.
Krok 2: Mezitím si připravíme suroviny na potření. Kečup nebo tatarku můžeme smícháme s česnekem. Nebo jen olej s utřeným česnekem. Sýr nastrouháme .
Krok 3: Z těsta odebíráme kousky na pomoučený vál a rukama upravíme do placiček. Smažíme na rozehřátém oleji z obou stran. Odsajeme přebytečný tuk a mažeme vybranou omáčkou. Posypeme sýrem a hned podáváme.
Zveřejněno 11. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nekynuté langoše se smaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3wY
Moje poznámka
Nekynuté langoše se smaženou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3wY
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 2 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 3 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 12 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 2 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 2 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 3 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 5 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 6 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 8 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 9 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 10 hodinami
Suroviny:
tvaroh,
vejce,
mouka hladká,
voda,
cibule sušená,
sůl,
prášek do pečiva,
olej,
olej,
sugo,
kečup sladký,
česnek,
tatarská omáčka,
smetana zakysaná,
sýr tvrdý
Komentáře (3)
Gustavo Woltmann