Kuskusové karbanátky

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 2 názory

Suroviny

300 g kuskusu
1 lžička oleje
1 cibule
3 stroužky česneku
150 g uvařené sóji nebo bílých fazolí
1 vejce
2 lžíce sekané fenyklové natě
pepř
sůl
Dresink:
180 g kyselé smetany
3 lžíce olivového oleje
šťáva z ½ citronu
1 lžíce sekané fenyklové natě
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuskus premiešame s olejom, zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a necháme 10 minút postáť. Potom premiešame a necháme vychladnúť.

  2. Uvarenú sóju (alebo bielu fazuľu) rozmixujeme alebo zomelieme na mäsovom mlynčeku.

  3. Kuskus premiešame so sójou (fazuľou), vajíčkom, nadrobno nakrájanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, fenyklom, korením a soľou. Dobre prepracujeme.
    Z masy tvoríme fašírky. Fašírky vyprážame na z oboch strán na oleji.

  4. Všetky ingrediencie na dresing dobre premiešame.
    Fašírky podávame s dresingom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuskusové karbanátky