Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 362 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,15 g |
Tuky | 92,80 g |
Vláknina | 27,40 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 67,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmahneme cibuli a 50 g slaniny.
Krok 2: Přidáme hrášek a brambory na kostičky, orestujeme, přilejeme vývar.
Krok 3: Přidáme česnek, sůl, pepř.
Krok 4: Až budou brambory měkké, část odebereme a zbytek rozmixujeme.
Krok 5: Přidáme smetanu a povaříme.
Krok 6: Na talíři dozdobíme osmaženou slaninou, nerozmixovaným zbytkem hrášku a brambor.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrášková polévka top
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3jp
Moje poznámka
Hrášková polévka top
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3jp
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 15 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 17 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 19 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 19 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panna cotta - italský dezert
LouLou před 5 hodinami
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 7 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 9 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 9 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 10 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 10 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 10 hodinami
Suroviny:
hrášek,
brambory,
slanina,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
olej,
vývar,
smetana
Komentáře (2)