Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 000 kJ / 1 195 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 65,99 g | 
| Tuky | 29,43 g | 
| Vláknina | 13,53 g | 
| Cholesterol | 101 mg | 
| Sodík | 2,23 g | 
| Sůl | 5,45 g | 
| Sacharidy | 160,18 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Tagliatelle s šunkou a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAYB
Moje poznámka
					
				
Tagliatelle s šunkou a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAYB
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Suroviny:
						
							tagliatelle, 
						
						
							rajče cherry, 
						
						
							pesto bazalkové, 
						
						
							šunka sušená, 
						
						
							máslo, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							pepř, 
						
						
							parmazán
						
					
	
			
Komentáře (1)