Thajská kuřecí polévka s arašídovým máslem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 289 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,12 g |
Tuky | 98,76 g |
Vláknina | 6,74 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 66,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2021 17:58
BorRadim: díky za komentář hezký zbytek dne a pohodový večer
11. 8. 2021 17:55
Marie Svarcova: diky
6. 6. 2021 12:10
BorRadim: Dobrý den a děkuji za komentář - můžete dát hned na začátku nebo pak až na talíř nasekanou , někdo ji nedává vůbec - podle chuti Přeji krásný den - omlouvám se teprve teď jsem měla čas na Pc
6. 6. 2021 10:56
Dobrý den
Co s tou chilli papričkou? Kdy ji tam mám dát? V surovinach je, ale v receptu už ne. Diky
Co s tou chilli papričkou? Kdy ji tam mám dát? V surovinach je, ale v receptu už ne. Diky
22. 10. 2020 12:35
Alzbetina Prk.: Děkuji za komentář - přesně jste to popsala, bylo mi líto to vylít Hezký a zdravý den
22. 10. 2020 12:33
Eja57: Dík za komentář, ten vývar není důležitý ale je škoda to po uvaření vylít, na chuť to vliv nemá samozřejmě když potřebuji správný vývar vařím ho z jiných surovin i jinak dlouho Hezký den a hlavně zdraví všem
22. 10. 2020 10:50
Eja57: Pokud je v polévce kari pasta, rybí omáčka, kokosové mléko a další, tak síla vývaru určitě není pro chuť rozhodující, to mi věřte , v receptu se ani o potřebě "silného vývaru" nikde nepíše. Tady jde spíš o to, použít vodu z vaření masa, než o to, jak získat co nejsilnější vývar
22. 10. 2020 10:35
Dobré to bude určitě, moc hezký recept. Jen bych - ze dvou kuřecích řízků litr silného vývaru jaksi udělat neumím, a ten výrazný vývar je tam podle mne chuťově potřeba....aspoň dle receptu to vypadá, že použijeme jen ten vývar z vaření kuřecích řízků... nebo špatně chápu?
21. 10. 2020 21:49
gustavo.woltmann: Děkuji za komentář, mám moc ráda asijskou kuchyni ale tu českou určitě také, jen z té asujské tady ještě tak moc receptů není hezký zbytek večera
21. 10. 2020 21:44
Z rohů thajské kuchyně, no trochu té exotiky nikdy neuškodí. Polévku jsem zkoušel a musím uznat že je výborná. Nechal jsem se inspirovat a jako druhý chod jsem udělal i kuře na medu. No prostě jak vás to vtáhne tak není cesty zpět.
Gustavo Woltmann
Gustavo Woltmann
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 1 hodinou
Podzimní chilli salát
Přidáno před 13 hodinami
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 17 hodinami
Těsto na svatební koláčky
Přidáno před 20 hodinami
Čalamáda z cuket a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté pěry
Vinka uvařila před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
luema uvařila před 12 hodinami
Bramborák s masovou směsí
Lucie1989 uvařil před 12 hodinami
Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí
Dede. uvařila před 12 hodinami
Skořicové cukroví z lisu na česnek
IrenaF uvařila před 13 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
LucinkaR uvařil před 13 hodinami
Recept na segedinský guláš III.
Elen0766 uvařila před 14 hodinami
Kapustové karbanátky
Grossberg1 uvařila před 15 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
LukasHonzatko uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušejte pět tipů pro ještě lepší sladké pečení. Poradíme začátečníkům, jak snadno vykouzlit výborné moučníky
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
Jak na dokonalou domácí vánočku? Máme pro vás rady a tipy od Josefa Maršálka
Další recepty
Suroviny: řízky kuřecí, vývar, houby shiitake, olej arašídový, česnek, zázvor, chilli paprika čerstvá, mléko kokosové, limetka, med, máslo arašídové, omáčka sojová tmavá, omáčka rybí, nudle, nesolené arašídy, cibulka, koriandr, klíčky mungo baby
Thajská kuřecí polévka s arašídovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JgV
10 názorů