Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 881 kJ / 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,46 g |
Tuky | 59,38 g |
Vláknina | 6,56 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 36,52 g |
Postup přípravy
Krok 1: Špenát očistíme a vložíme do mísy. Přidáme pokrájená rajčátka a na nudličky pokrájenou okurku. V hrnečku smícháme olivový olej, balzamiko, sůl, pepř, javorový sirup, řádně promícháme a vmícháme do salátu.
Krok 2: Eidam pokrájíme na hranolky a obalíme ho v trojobalu. V pánvi rozehřejeme olej a sýrové hranolky smažíme do zlatavé barvy. Hranolky podáváme se špenátovým salátem.
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátový salát se sýrovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Enl4
Moje poznámka
Špenátový salát se sýrovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Enl4
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 3 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Suroviny:
sýr eidam,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
olej,
špenát baby,
rajče,
okurka čerstvá,
olej olivový,
pepř,
sirup javorový
Komentáře (1)