Zeleninový salát s brynzou a dýní

tejaja Kuchařka: tejaja

2 porce Saláty 2 názory

Suroviny

2 hrsti polníčku
250 g jakékoliv oranžové dýně
2 rajčata
1 paprika
150 g brynzy
2 lžíce másla
2 lžičky medu
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na taniere rozložíme polníček, na mesiačiky nakrájané paradajky a papriku.

  2. Dyňu nakrájame na malé kocky a na masle cca 5 min za občasného premiešania podusíme. Pridáme med a necháme ho dobre rozpustiť.

  3. Ihneď dáme do stredu taniera a posypeme rozdrobenou bryndzou. Bryndza na teplej dyni povolí.
    Hneď podávame.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zeleninový salát s brynzou a dýní