Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka s krustou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MAKE-FOOD MAKE-FOOD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie734 kJ /
175 kcal
Bílkoviny6,68 g
Tuky6,78 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy21,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Panenku pokrájíme na špalíčky asi 3 cm široké. Ty prsty lehce poklepeme, osolíme a opepříme. V misce smícháme nasekané pekanové ořechy, strouhanku, petrželku, žloutek, sůl a pepř. Panenku dáme restovat a když ji otočíme, tak na ni naneseme vrstnu připravenou na krustu. Pánev přikryjeme a asi 3 minutky ještě restujeme. Krok 2: Panenku jsem podávala s mrkvovo-bramborovou kaší.

Zveřejněno 21. 1. 2021

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dm4K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s krustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dm4K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
panenka vepřová, pepř, olej, ořechy pekanové, žloutek, strouhanka, petrželka, pepř

Přidat fotografie receptu