Kuřecí čína s pórkem

Suroviny 2-3 porce

4 kuřecí stehna
1/2 zeleného pórku
2 PL sladké sójové omáčky
1 PL sójové omáčky klasik
1 PL sezamového oleje
1 oranžová paprika
1 větší mrkev
1 PL škrobu

Postup přípravy receptu

  1. Vykostíme stehna, zeleninu očistíme a obojí nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozpálíme olej, orestujeme maso, přidáme mrkev a papriku.

  2. Jakmile je mrkev al dente, přidáme pórek, po chvilce vše zalijeme sójovými omáčkami, smíchanými se škrobem. Jako přílohu jsem zvolila dvoubarevnou rýži, ale je samozřejmě možné použít například hranolky, pečené brambory či klasické vařené brambory.

Komentáře k receptu Kuřecí čína s pórkem

K receptu nejsou žádné komentáře.