Játrová paštika à la Leoš
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 698 kJ / 1 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 302,22 g |
Tuky | 43,42 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 3,28 g |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 57,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso a játra pokrájíme na kostky a orestujeme na cibulce a česneku (česnek přidáme až na konci, aby nezhořkl). Pak dusíme do úplného změknutí.
Krok 2: Přidáme smetanu a všechno koření dle chuti a opět dusíme do zredukování šťávy.
Tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka (můžeme i poté propasírovat přes sítko). Krok 3: Zamícháme posekané mandle dle chuti, které jsme předtím namočili, aby změkly. Krok 4: Plníme do sklenic, navrch dáme trochu rozpuštěného másla.
Tyčovým mixérem rozmixujeme do hladka (můžeme i poté propasírovat přes sítko). Krok 3: Zamícháme posekané mandle dle chuti, které jsme předtím namočili, aby změkly. Krok 4: Plníme do sklenic, navrch dáme trochu rozpuštěného másla.
Zveřejněno 14. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika à la Leoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MLQQ
Moje poznámka
Játrová paštika à la Leoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MLQQ
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 3 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 21 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 8 minutami
Domácí lasagne
Veronika834 před 19 minutami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 38 minutami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 1 hodinou
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 1 hodinou
Tiramisu od babičky
Anny12 před 1 hodinou
Chlupaté knedlíky
breha@email.cz před 1 hodinou
Masová směs na špagety
MiroslavB před 3 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 8 hodinami
Suroviny:
játra,
maso vepřové,
cibule,
česnek,
smetana,
sůl,
pepř,
římský kmín mletý,
kardamom,
máslo,
mandle
Komentáře (1)
Osobně bych preferoval drůbeží játra
Opravdu dusíte maso (vhodný by byl asi bůček) od počátku s játry dohromady?
***
No a pro ty, kteří nemají praktickou zkušenost s cuminem, zkuste dávkování věnovat minimálně stejnou pozornost jako vláda věnuje dostavbě Temelína