Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 442 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,48 g |
Tuky | 61,36 g |
Vláknina | 50,20 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 5,46 g |
Sacharidy | 5,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mozarellu, vejce, špenát, psyllium a sůl rozmixujeme v robotu. Rozprostřeme na plech vyloženy pečícím papírem. Pečeme na 160 stupňů cca 10 minut.
Krok 2: Smícháme ricottu, kopr, sůl, pepř, hořčici a šťávu z citronu. Natřeme na vychladlou placku, přidáme okurku, lososa a zarolujeme.
Zveřejněno 5. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová roláda s uzeným lososem-low carb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXoz
Moje poznámka
Špenátová roláda s uzeným lososem-low carb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VXoz
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 6 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 6 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 42 minutami
Zapečený špenát
chocho před 2 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 3 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 3 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 4 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 6 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 7 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 8 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 8 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 9 hodinami
Suroviny:
vejce,
sýr mozzarella,
špenát baby,
psyllium,
sůl,
sýr ricotta,
kopr,
pepř,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
losos uzený,
okurka salátová
Komentáře (3)