Špenátová roláda s uzeným lososem-low carb

Studená kuchyně Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Studená kuchyně Doba přípravy: 30 minut 2 názory

Suroviny 6-8 porcí

6 vajec
2 mozarelly v nálevu (á125g), nálev nepoužijeme
100 g baby špenátu
4 lžíce psyllia
sůl
2 ricotty
kopr
pepř
lžíce dijonské hořčice
šťáva z půlky citronu
200 g uzeného lososa
salátova okurka

Postup přípravy receptu

  1. Mozarellu, vejce, špenát, psyllium a sůl rozmixujeme v robotu. Rozprostřeme na plech vyloženy pečícím papírem. Pečeme na 160 stupňů cca 10 minut.

  2. Smícháme ricottu, kopr, sůl, pepř, hořčici a šťávu z citronu. Natřeme na vychladlou placku, přidáme okurku, lososa a zarolujeme.

Komentáře k receptu Špenátová roláda s uzeným lososem-low carb