Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 959 kJ / 1 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,02 g |
Tuky | 66,39 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 207,65 g |
Postup přípravy
Na pánev dáme olej a necháme rozpálit. Do mixéru dáme mléko, olej, vejce, sůl, moučkový cukr, mouku a rozmixujeme dohladka. Krok 2: Z těsta upečeme po obou stranách 6 tenkých palačinek, širokých 22 cm. Upečené palačinky ve středu potřeme čokoládovou náplní, přehneme na půl, aby vnitřní půlka byla asi o 1, 5 cm delší. Jednu třetinu palačinky přeložíme směrem do středu a pak ještě jednou. Na talíř dáme dvě palačinky, nastříkáme šlehačku a přidáme jahodový kompot.
Zveřejněno 8. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buštěhradské palačinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zWYq
Moje poznámka
Buštěhradské palačinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zWYq
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 10 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 14 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 18 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 8 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 12 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 12 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 14 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 14 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 15 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 15 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 15 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Suroviny:
mléko,
vejce,
sůl,
olej,
mouka hladká,
cukr moučkový,
pomazánka lískooříšková,
smetana ke šlehání,
cukr moučkový,
kompot jahodový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.