Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrušková bublanina

Jednoduchým a rychlým moučníkem jsou bublaniny. Ty jsou oblíbené zejména v době sezony dozrávání ovoce. Nadýchané hrnkové těsto doplníme o kousky šťavnatých hrušek. Po upečení můžeme třeba poprášit moučkovým cukrem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

17. 5. 2021 20:42

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 392 kJ / 4 635 kcal
Bílkoviny91,14 g
Tuky163,42 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 471 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy684,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, olej, mléko, cukr, kypřící prášek do pečiva, vejce, hruška, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Hrušková bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7ELj