Hrušková bublanina
Jednoduchým a rychlým moučníkem jsou bublaniny. Ty jsou oblíbené zejména v době sezony dozrávání ovoce. Nadýchané hrnkové těsto doplníme o kousky šťavnatých hrušek. Po upečení můžeme třeba poprášit moučkovým cukrem.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 392 kJ / 4 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,14 g |
Tuky | 163,42 g |
Vláknina | 30,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 471 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 684,59 g |
Postup přípravy
Vlijeme připravené těsto na plech a na něj klademe nakrájené hrušky. Plech s těstem vložíme do předehřáté trouby na 150 °C asi na 25-35 minut.
Zveřejněno 17. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrušková bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ELj
Moje poznámka
Hrušková bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7ELj
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 37 minutami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 1 hodinou
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 2 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 2 hodinami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 13 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 15 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 16 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 19 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 20 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
olej,
mléko,
cukr,
kypřící prášek do pečiva,
vejce,
hruška,
mouka hrubá
Komentáře (1)