Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 290 kJ / 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,20 g |
| Tuky | 18,79 g |
| Vláknina | 30,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 398 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 123,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci necháme rozpálit olej.
Krok 2: Přidáme cibuli a prolisovaný česnek a necháme restovat cca 3 minuty.
Krok 3: Přidáme řepu a brambory a opékáme 5 minut.
Krok 4: Vše zalijeme vodou s bujony a pod pokličkou dusíme cca 25 minut.
Krok 5: Hotovou polévku podáváme s opečenou topinkou.
Zveřejněno 16. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wkjg
Moje poznámka
Podzimní řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wkjg
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 5 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 6 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 7 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 7 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 30 minutami
Babiččin vaječný koňak
zonoro před 52 minutami
Zeleninová polévka s tortellini
Kajkajak před 57 minutami
Zapékané těstoviny s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 2 hodinami
Pomazánka Palivec
ricci před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Cinderka před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 3 hodinami
Šlehačková buchta
hliboka před 3 hodinami
Dýňová polévka se smetanou
Shiki před 3 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
česnek,
řepa červená,
brambory,
voda,
bujón zeleninový,
pepř,
sůl
Komentáře (1)