Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 156 kJ /
515 kcal
Bílkoviny48,82 g
Tuky29,82 g
Vláknina1,48 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 636 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy12,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybací filet osolíme, obalíme v zmesi múky a papriky a z oboch strán na oleji osmažíme. Krok 2: Fenykel nakrájame na tenké plátky a rozložíme na tanier. Krok 3: Okolo neho uložíme na polovice rozrezané paradajočky a do stredu dáme na malé kocky nakrájanú papriku a na kolieska narezaný pór. Krok 4: Celý tanier pokvapkáme olejom a osolíme. Krok 5: Na šalát položíme rybičku a nadrobíme kozí syr.

Zveřejněno 4. 12. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VgWB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VgWB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

RubyRom: Ďakujem. ;-):-K

To vypadá dobře, fenykl mám ráda a rybu taky.

Suroviny:
ryba, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, olej, fenykl, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, rajče cherry, pórek, sýr, olej olivový, sůl

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu