Křupavé celozrnné krekry z kvásku
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 137 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,64 g |
Tuky | 18,40 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Třeba hlídat, těsto se po okrajích rádo připaluje, takže já odeberu krekry nejdříve po okrajích plechu a pak ostatní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 3 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 32 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Která těsta nechat odležet? Jednoduchý krok zaručí lepší práci s těstem
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: mouka, voda, máslo, mouka celozrnná žitná, sůl, voda, kmín celý
Křupavé celozrnné krekry z kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xO3q
0 názorů