Vepřové ragú na černém pivu
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 498 kJ / 2 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,02 g |
Tuky | 117,91 g |
Vláknina | 45,84 g |
Cholesterol | 609 mg |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 253,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako příloha se hodí brambory, noky, chléb...
Já jsem měla zbytek bramborové kaše, tak jsem udělala placičky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2022 08:51
6. 3. 2022 08:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 minutou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 6 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 8 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 10 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zadělávané kuře ve zlaté omáčce: Voňavá sýrová omáčka dá kuřeti nový rozměr chuti, zlatou barvu dodá špetka exotického koření
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Další recepty
Suroviny: maso vepřové, sůl, pepř, olej, slanina anglická, cibule, česnek, zelenina kořenová, protlak rajčatový, pivo černé, vývar masový, bobkový list, rozmarýn, kaše bramborová, vejce, sůl, pepř, mouka hladká, olej
Vepřové ragú na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1xyP
2 názory