Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaný květák

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

15. 3. 2022 17:31

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 728 kJ / 1 130 kcal
Bílkoviny95,29 g
Tuky51,48 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 965 mg
Sodík 2,73 g
Sůl6,43 g
Sacharidy66,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, šunka, sýr tvrdý, koření kari, mouka hladká, mléko, pepř bílý, majoránka, sůl, olej, vejce

TopRecepty.cz

Zapékaný květák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XmEW