Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžové krokety

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

11. 8. 2009 21:28

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 364 kJ / 2 716 kcal
Bílkoviny110,12 g
Tuky35,31 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,56 g
Sacharidy483,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dal jsem to do příloh, ale může to být zcela samostatné jídlo s tatarkou, zeleninovým salátem nebo pak opravdu jako příloha.

Recept jsem dostal od kolegy v práci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

klukodvody

12. 8. 2009 08:22

Vážení přátelé .Prosím pochopte,že mně nejde o žádnéu soutěž a že jsem netušil opravdu ani v nejmenším,co tímto způsobím.Já jsem považoval za naprosto slušné použít komplet tak jak jsem jej dostal a do poznámek uvést,že recept není můj.Promiňte,ale dostal jsem se už do fáze,kdy jsem spočítal,kolik jsem za svůj prodesní život uvařil jídel je to 15 627 380 jídel.Mohu Vás ujistit,že ani kvůli jednomu nebylo tolik psaní.Rád bych to uzavřel tím,že sem už žádný recept dávat nebudu a paní IVANĚ M. Z E-KUCHAŘKY SE TÍMTO VELMI ALE OPRAVDU UPŘÍMNĚ OMLOUVÁM A JESTLI TO MOHU NAPRAVIT TÍM,ŽE VÁM PANÍ IVANO POŠLU JEDEN ZE SVÝCH NĚKOLIKA STOVEK VLASTNÍCH RECEPTŮ VČETNĚ FOTEK A UVEŘEJNÍTE JEJ RÁD TO UDĚLÁ.
A Vás všechny ostatní prosím už to nechte být,požádal jsem i o odstranění receptu.Děkuji

Věrka.

12. 8. 2009 07:39

Pane Josefe, já se nepohoršuju nad tím, že jsi uvedl recept p. Ivany,trochu pozměněný, ale nad tím, že je úplně okopírovaná fotka. Je mě jasné, že recepty kolují, ale pokud se s ním chci někde chlubit, tak se nemám chlubit takříkajíc cizím peřím. Udělej si je doma a nafoť, nebo o to požádej někoho, kdo je bude z tohoto portálu dělat a pak si tam dej foto podle svého a ne cizí a také by bylo docela slušné, uvést autora tohoto receptu. Dobře, že jsi fotku odstranil, určitě až to někdo bude dělat, rád foto poskytne.

džango

12. 8. 2009 06:47

Dobrý den, myslím, že problém nebyl v receptu ale v převazatém fotu- na tuto fotku má autorská práva p. Ivana M. z e.kucharky.net - proto to upozornění od p. Magdalenky. To nebylo nic proti Vám ;-)

klukodvody klukodvody

12. 8. 2009 05:36

Tak dobrý den Magdalenko.Nevím proč se tak zlobíte.Mně nejde o nějakou soutěž o které tady mluvíte.Chtěl jsem jen přispět něčím co je dobré a je mně úplně jedno čí je to recept.Pro mně bylo dostačující,že jsem uvedl,že recept není můj.Považoval bych za nedobré,dát k cizímu receptu své fotografie,když jsou tam originály.Podíval jsem se na Vaše recepty vzácná spravedlivá a představte si,že jeden jako druhý jsou kopie.Ano pozměněné.Smažené ovoce prosím -Jablíčka smažená v těstíčku.Kapie v oleji u nás dostanete v každém obchodě ať už řezané nebo celé.Pečené papriky tento recept už přivezly Bulhaři před 60 lety palačinky s jeblky starý recept a obměna je sladká omeleta s jablky.Všade jste jako autor,je Vám přáno.
Omlouvám se všem,jestli jsem někoho urazil a nebo pohoršil,bylo to naposled,mějte se tu fajn bylo to chvíli hezké,ale tohle opravdu nemám zapotřebí.

magdalenka magdalenka

11. 8. 2009 22:45

Účastník soutěže se zavazuje, že je autorem všech svých přidaných receptů a fotografií, nebo že získal povolení od autora k uveřejnění danného receptu nebo fotografie na portálu www.toprecepty.cz. Fotografie ani recepty nesmí být zkopírovány z žádné jiné stránky, časopisu, knihy ani blogu bez souhlasu autora.


Všichni účastníci soutěže se zavazují dodržovat všechna pravidla soutěže a obecné podmínky používání Topreceptů.

magdalenka magdalenka

11. 8. 2009 22:40

Věrka, máš pravdu...je to okopčená fotka...text zmenený.
:-(

klukodvody klukodvody

11. 8. 2009 22:36

Vážená neregistrovaná Věrko.Jak vidíš jasně píši že ten recept není můj.Tady na těch stránkách není a proto jsem považoval za dobré se o něj podělit.Dokonce netvrdím ani to,že fotka je moje.Tak promiň,jestli jsemurazil tvůj útlocit,ale jsou zde mnohé recepty od jiných autorů.Ono totiž není možné donekonečna vymýšlet vymyšlené.Přeji Vám krásný večer.

klukodvody klukodvody

11. 8. 2009 21:51

Jo a Bibinko ten receptík jak jsem se ptal je fakt bezva.Vyzkoušel jsem to podle tebe a i sebe,ale tvůj je lepší:yes::yes::-D

klukodvody klukodvody

11. 8. 2009 21:49

Já Vám milé kolegyňky moc děkuji a zítra ještě k těm kroketkám dáme prývarok cukety s koprem,ty jsou ale fakt dobrý.Bohužel jsem to nevymyslel já:-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

11. 8. 2009 21:41

Pepíno, to vypadá moc pěkně-chválím a dávám ti boda jak hrom:yes:

pipre pipre

11. 8. 2009 21:35

:-O Tak z rýže vidím krokety poprvé a v kombinaci se sýrem to musí být opravdu dobré.:-) Bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rýžové těsto net kuchařka ivana kroketky recept velká kuchařka: všechny recepty ládi hrušky pěkně pohromadě smažené rýžové krokety kucharka.net smažené rýžové kuličky pečené bezlepkové krokety rýžové krokty pravidla kroketu stovky receptů ryzove kroketky recepty rýže těsto recepty po stovkách ryzove rýžové přílohy rýžové palačinky těsto z vařené rýže ryzove recepty rýžové těsto recept

Suroviny: rýže, sýr smetanový, sůl, pepř, pažitka, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Rýžové krokety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQVN