Postup přípravy
Položíme do pekáče. Krok 4: Zakryjeme alobalem a dáme do trouby na cca 200 °C na 70 minut.
Pečení a teplota jsou orientační, záleží na troubě. Krok 5: Do zakysané smetany přidáme tatarskou omáčku, hořčici, prolisovaný česnek a strouhaný sýr (nastrouhala jsem Pecorino, pak už není třeba solit).
Směs nalijeme na maso cca 20 minut před koncem pečení a zapečeme.
Zveřejněno 20. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta na strouhaných bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRvp
Moje poznámka
Kotleta na strouhaných bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRvp
Nejnovější recepty
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Kapr se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kapr pečený na kmíně s nastavovanou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Linecké skořicové kytičky
Přidáno před 12 hodinami
Linecké čtverečky s mašličkou
Přidáno před 12 hodinami
Nakládané tvarůžky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 9 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 10 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 12 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 13 hodinami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hylda před 13 hodinami
Mrkvové šátečky s povidly
HanaNova před 15 hodinami
Soukenický sekaný řízek
Merylas před 17 hodinami
Vlašský salát speciál podle ČSN
LadyLada před 17 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 18 hodinami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 20 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
brambory,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
paprika,
sádlo,
smetana zakysaná,
tatarská omáčka,
hořčice,
česnek,
sýr
Komentáře (4)