Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé s omáčkou z mascarpone

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 458 kJ /
1 544 kcal
Bílkoviny21,40 g
Tuky151,91 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 203 mg
Sodík 257 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy20,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mascarpone dobre prešľaháme so smotanou dohladka.
Primiešame nastrúhané orechy, nasekanú vňať, osolíme a dochutíme octom.
Dáme do chladničky odpočívať. Krok 2: Porcie filé osolíme, okoreníme a posypeme kurkumou. Krok 3: Na oleji vyprážame z oboch strán dozlata. Krok 4: Filé podávame s omáčkou a opekanými zemiakmi.

TIP: Ryby v naší kuchyni

Zveřejněno 24. 1. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé s omáčkou z mascarpone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxj13

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filé s omáčkou z mascarpone

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxj13

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
filet rybí, kurkuma, sůl, pepř bílý, olej, mascarpone, smetana kysaná, ořechy, nať petrželová, ocet

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu