Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,33 g |
Tuky | 133,67 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 13,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme anglickou slaninu a nakrájené žampiony, osolíme a opepříme.
Krok 2: Kuřecí prsa rozkrojíme a jemně naklepeme, osolíme a opepříme.
Krok 3: Na jednu polovinu poklademe náplň, přehneme druhou polovinou a sepneme jehlami, aby náplň nevytekla.
Krok 4: Pak prsa obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme.
Zveřejněno 25. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená kuřecí prsa plněná žampiony a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD6Jk
Moje poznámka
Smažená kuřecí prsa plněná žampiony a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XD6Jk
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 13 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
pepř,
žampióny,
slanina anglická,
cibule,
olej,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (4)