Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Jak udělat z jater delikátní záležitost, na které si pochutná celá rodina? Upečte je podle tohoto receptu. Jemná játra v lahodné šťávě vonící medem a hořčicí potěší vaše blízké a provoní váš domov.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 259 kJ / 2 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,71 g |
| Tuky | 187,72 g |
| Vláknina | 13,09 g |
| Cholesterol | 2,29 g |
| Sodík | 3,89 g |
| Sůl | 8,85 g |
| Sacharidy | 157,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gGL
Moje poznámka
Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gGL
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 6 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 5 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 5 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 7 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 8 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 11 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 11 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 11 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 11 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 12 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 12 hodinami
Suroviny:
játra hovězí,
slanina gazdovská,
vývar masový,
sádlo,
cibule,
česnek,
mrkev,
med tekutý,
hořčice kremžská,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl,
vývar masový,
solamyl,
máslo,
petrželka
Komentáře (5)