Suroviny pro 24 kusů
24kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 305 kJ / 3 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,08 g |
Tuky | 172,83 g |
Vláknina | 17,76 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 374,93 g |
Postup přípravy
Vypracujeme hladke nelepive cesto. Ak treba, dosypeme muku.
Hotove cesto nechame cca hodinku kysnut. Krok 3: Po vykysnuti cesto rozdelime na dve polovice.
Prvu polovicu vyvalkame a rozrezeme na stvorceky, ktore plnime lekvarom a spojime do gulicky.
To iste opakujeme aj s druhym cestom. Krok 4: Ukladame na plech vymasteny olejom vedla seba, ale nie prilis natesno, cesto nam este trocha vykysne. Krok 5: Potrieme rozpustenym maslom a nechame este vykysnut pod utierkou 15 minut. Krok 6: Pecieme v rure na 180 °C 20 minut. Krok 7: Po upeceni potrieme zvysnym maslom a posypeme praskovym cukrom.
Zveřejněno 5. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxP8
Moje poznámka
Pečené buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxP8
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 15 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
olej,
cukr,
droždí,
mléko,
vejce,
olej,
máslo,
marmeláda
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.