Suroviny pro 24 kusů
24kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 305 kJ / 3 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,08 g |
Tuky | 172,83 g |
Vláknina | 17,76 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 374,93 g |
Postup přípravy
Vypracujeme hladke nelepive cesto. Ak treba, dosypeme muku.
Hotove cesto nechame cca hodinku kysnut. Krok 3: Po vykysnuti cesto rozdelime na dve polovice.
Prvu polovicu vyvalkame a rozrezeme na stvorceky, ktore plnime lekvarom a spojime do gulicky.
To iste opakujeme aj s druhym cestom. Krok 4: Ukladame na plech vymasteny olejom vedla seba, ale nie prilis natesno, cesto nam este trocha vykysne. Krok 5: Potrieme rozpustenym maslom a nechame este vykysnut pod utierkou 15 minut. Krok 6: Pecieme v rure na 180 °C 20 minut. Krok 7: Po upeceni potrieme zvysnym maslom a posypeme praskovym cukrom.
Zveřejněno 5. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxP8
Moje poznámka
Pečené buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkxP8
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
olej,
cukr,
droždí,
mléko,
vejce,
olej,
máslo,
marmeláda
Komentáře (1)