 
	
		
Rychlá ovesná kaše
Připravte si rychlou snídani z ovesných vloček a mléka. Přizpůsobit ji můžete podle vlastních chutí, kaši lze osladit medem a ozdobit ovocem či oříšky, nebo podávat naslano dochucenou sýrem.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 340 kJ / 320 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,10 g | 
| Tuky | 7,15 g | 
| Vláknina | 5,30 g | 
| Cholesterol | 15 mg | 
| Sodík | 102 mg | 
| Sůl | 0,25 g | 
| Sacharidy | 46,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: V hrnci smícháme ovesné vločky s mlékem.
	Krok 2: Za stálého míchání vaříme na mírném ohni.
	Krok 3: Kaši vaříme do námi požadované konzistence.
	Krok 4: Kaši přelijeme na talíř a dozdobíme oříšky či ovocem dle chuti. Je dobré přidat med, kaše sama o sobě sladká není. Můžeme vyzkoušet i slanou variantu, například se sýrem.
Zveřejněno 25. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Rychlá ovesná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBNGW
Moje poznámka
					 
				
Rychlá ovesná kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBNGW
Nejnovější recepty
	
			 
	
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 51 minutami
	
			 
	
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 10 hodinami
	
			 
	
	
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 10 hodinami
	
			 
	
	
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 13 hodinami
	
			 
	
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 14 hodinami
	
			 
	
Bramborová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
	
			 
	
Pizza z rohlíků
zonoro před 14 hodinami
	
			 
	
	
Afrika řezy
hliboka před 15 hodinami
	
			 
	
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 15 hodinami
	
			 
	
	
Francouzské palačinky
Kvittecko před 15 hodinami
						Suroviny:
						
							vločky ovesné jemné, 
						
						
							mléko, 
						
						
							med, 
						
						
							oříšky, 
						
						
							ovoce
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (5)
A jaký je rozdíl mezi intolerancí a alergií? Alergie je onemocnění, kdy naše tělo na vcelku neškodnou látku reaguje agresivně. Následky styku s takovouto látkou se projevují různě - od vyrážky až po stavy, kdy může být člověk ohrožen na životě.