Vaječné roládky
Pokud máte chuť na něco malého k zakousnutí k topince nebo pečivu, vyzkoušejte zapečené vaječné rolády plněné šunkovým salámem a sýrem, na závěr sypané výborným sýrem Grana Padano. Příprava je snadná a potřebujete na ni jen pár surovin.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 568 kJ / 853 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 61,91 g | 
| Tuky | 63,86 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,40 g | 
| Sodík | 1,68 g | 
| Sůl | 3,90 g | 
| Sacharidy | 7,61 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vaječné roládky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRZry
Moje poznámka
					 
				
Vaječné roládky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRZry
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 15 minutami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 10 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 11 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 11 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 12 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 12 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 12 hodinami
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							salám šunkový, 
						
						
							sýr grana padano, 
						
						
							máslo
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (6)
uvítal bych bližší podrobnosti ohledně přípravy:
1. jak velký by měl být pekáček na pečení vajec a jak silná vrstva šlehaných vajec by měla být?
2. Jaké rozměry by mely mít vaječné proužky?
Jde mi o to, aby se sýr a salám podařilo beze zbytku dostat na vaječný korpus a zároveň vše drželo pohromadě.
Děkuji za odpověď.