Kuřecí ve smetanové omáčce s nočky
Kuřecí v kořeněné smetanovo - houbové omáčce s paprikou určitě zachutná všem milovníkům drůbežího masa. S vhodně zvolenou přílohou to bude výborný oběd nebo sytá večeře. Neuděláte chybu, když toto jídlo připravíte třeba na nedělní oběd.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 682 kJ / 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,38 g |
| Tuky | 34,33 g |
| Vláknina | 19,79 g |
| Cholesterol | 278 mg |
| Sodík | 273 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 38,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí ve smetanové omáčce s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Y56
Moje poznámka
Kuřecí ve smetanové omáčce s nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Y56
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 8 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 9 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 3 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 7 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 8 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 8 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 8 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 8 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 9 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 9 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
paprika,
cibule,
olej olivový,
paprika sušená sladká,
česnek sušený,
pepř mletý,
smetana ke šlehání,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
voda
Komentáře (3)