Pomerančový krém v pomerančových miskách
Potřebujete rychle vytvořit na pohled efektní a zároveň chutný dezert? Zkuste vytvořit lahodné pomerančové misky. Dozdobit je můžete podle své chuti, přízdobami na základ z lehkého pomerančového mascarpone krému.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 559 kJ / 1 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 161,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 383 mg |
| Sodík | 242 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 14,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomeranče rozpůlíme, vydlabeme a dužninu zbavíme semínek. Trochu si necháme na ozdobu.
Krok 2: Ostatní rozmixujeme. Zvlášť ušleháme mascarpone a šlehačku. Oboje ušlehané smícháme a vmícháme i rozmixovanou hmotu pomerančů. Podle chuti dosladíme.
Krok 3: Vydlabané pomeranče ozdobně okrájíme a naplníme krémem, ozdobíme kousky pomeranče a vychladíme.
Zveřejněno 1. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomerančový krém v pomerančových miskách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7J9
Moje poznámka
Pomerančový krém v pomerančových miskách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE7J9
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 10 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 10 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 12 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 5 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 6 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 8 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 8 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 8 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 8 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 8 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 8 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 11 hodinami
Suroviny:
pomeranče,
mascarpone,
smetana ke šlehání,
cukr
Komentáře (1)