Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 932 kJ / 1 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,05 g |
Tuky | 78,28 g |
Vláknina | 63,86 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 17,92 g |
Sacharidy | 134,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrášek uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme okapat. Cibule nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Přidáme sladkou papriku, rajský protlak a osmažíme. Vmícháme do hrášku.
Krok 2: Ohnivzdornou misku vymažeme olejem, vložíme hrášek a zalijeme vejci rozšlehanými s trochou vody.
Krok 3: Posypeme rozdrobeným balkánským sýrem a zapékáme dorůžova v troubě vyhřáté na 200 °C. Podáváme s celozrnným pečivem.
Zveřejněno 29. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený hrášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31y9n
Moje poznámka
Zapečený hrášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31y9n
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 6 minutami
Domácí rizoto
MarketaAn před 27 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Suroviny:
hrášek,
sůl,
cibule,
olej slunečnicový,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
vejce,
sýr balkánský
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.