Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso na šalvěji s mrkví

Šalvěj se jako koření nejvíce používá v italské, balkánské a francouzské kuchyni. Má silnou kořennou vůni a aromatickou nahořklou chuť. Můžeme ji použít při dušení a pečení všech typů mas a ryb.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava)

6. 2. 2024 14:06

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie781 kJ / 187 kcal
Bílkoviny2,48 g
Tuky11,47 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

7. 2. 2024 18:57

Marie Svarcova: no já jsem to asi nesrozumitelně napsala, to je samotná čerstvá šalvěj, myslela jsem koření jakože sůl a pepř a šalvěj. Omlouvám se, raději to opravím.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 2. 2024 09:43

:-)<3:yes::yes: recept se mi líbí a určitě to bude moc dobré, koření se šalvějí neznám mám na zahrádce čerstvou tak jsem sušenou nesháněla , musím se po něm podívat :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: stehno kuřecí, olej, cibule, mrkev, šalvěj, sůl, pepř mletý, libeček

TopRecepty.cz

Kuřecí maso na šalvěji s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRrnX