Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubny s celerem na smetaně

I tak zdánlivě jednoduché bezmasé jídlo, jako je kedlubna s celerem na smetaně, vás příjemně překvapí svojí výbornou chutí. Pokrm podáváme ideálně s vařeným bramborem a vejcem.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

1. 3. 2024 22:05

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 139 kJ / 272 kcal
Bílkoviny10,64 g
Tuky12,81 g
Vláknina17,55 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 330 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy19,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dala jsem poměr kedlubna a celer 2:1. Protože chuť byla výborná, zkusím příště 1:1.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

2. 3. 2024 09:23

:-)<3:yes::yes: dělávám pro syna podobně - ještě i s mrkví a také moc dobré :-K

RubyRom RubyRom

2. 3. 2024 08:44

Skvělé jídlo, takové mám ráda. :-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kedlubna, celer, cibule šalotka, máslo, mouka hladká, mléko, smetana, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Kedlubny s celerem na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkYMN