Filety z aljašské tresky na másle
Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude lahůdka. Podávejte nejlépe s bramborem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 852 kJ / 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 75,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 166 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety z aljašské tresky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrgV
Moje poznámka
Filety z aljašské tresky na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDrgV
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 1 hodinou
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 9 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uherská pěna
Daami před 31 minutami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 2 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 2 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 2 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 3 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 3 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 3 hodinami
Úly, svíčky, stromečky
tyna.korinkova před 3 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Michaela82 před 4 hodinami
Suroviny:
treska aljašská,
máslo,
olej,
cibule lahůdková
Komentáře (10)
Chtěla jsem původně dát jen fotku k nějakému receptu,které tady jsou.Ale stejný recept jsem nenašla a tak jsem tento pro oživění chutné ryby přidala
Hvězdičky letí.