Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Butter chicken podle Pavla Berkyho

Kdo má rád kořeněné orientální chutě, ten jistě zná i jedno z tradičních jídel, butter chicken, neboli máslové kuře. Kousky orestovaného kuřecího masa jsou podávány s lahodnou, ale výraznou omáčkou ze směsi koření, vývaru a smetany.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby marinování masa

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

14. 5. 2024 11:51

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 184 kJ / 2 912 kcal
Bílkoviny116,04 g
Tuky231,45 g
Vláknina25,24 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 469 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy81,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: řízky stehenní, zázvor, koření garam masala, jogurt, olej rostlinný, máslo, rajče, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, máslo, cibule červená, česnek, tikka masala, oříšky kešu, koriandr čerstvý, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Butter chicken podle Pavla Berkyho

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpr8z