Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Metodou sous-vide můžeme nachystat maso, které získá chuť a zachová si šťavnatost. Připravit porce můžeme i pár dní předem a mít tak základ pro luxusní oběd, či slavnostní večeři. Vlastní dokončení netrvá víc než půl hodiny.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 539 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,52 g |
Tuky | 51,11 g |
Vláknina | 17,78 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 839 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRooN
Moje poznámka
Králičí stehna sous-vide s pečenou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRooN
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
špek,
máslo,
rozmarýn,
pepř mletý,
sůl,
cuketa,
cibule,
česnek,
rajče,
brambory,
olej olivový,
koření,
sůl uzená
Komentáře (5)