Losos se zeleninou z jednoho plechu
Lososa se zeleninovým salátem a bramborami připravíme jednoduše na jednom plechu. Zeleninu okořeníme výraznou severoafrickou kořenicí směsí, která pečené zelenině dodá zajímavou chuť,
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 349 kJ / 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,50 g |
| Tuky | 4,95 g |
| Vláknina | 29,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 208 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 147,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos se zeleninou z jednoho plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADm71
Moje poznámka
Losos se zeleninou z jednoho plechu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADm71
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 11 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 12 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 14 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 14 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 15 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 15 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 15 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 16 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 17 hodinami
Suroviny:
olej,
losos,
směs salátová,
sůl,
pepř mletý,
hořčice,
koření salátové,
rozmarýn sušený,
chilli,
šťáva citronová,
koření kari,
koření ras el hanout,
dýně hokkaido,
kapusta růžičková,
brambory
Komentáře (3)