Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 610 kJ / 1 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,91 g |
Tuky | 77,83 g |
Vláknina | 16,17 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 65,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Moje poznámka
Těftěli v rajské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ5L
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 18 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 21 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 21 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulové chutney (čatní)
Majkl2910 před 4 minutami
Cuketový perník
michaela svancarova před 51 minutami
Zavadilská cuketa
Kristina1 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Spidin před 1 hodinou
Kuřecí řízek v pivním těstíčku
Kattyy před 2 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Martina Weisova před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
veronika_straka před 4 hodinami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 4 hodinami
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 6 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 12 hodinami
Tématické fráze:
těftěly v rajčatové omáčce,
dalmanske cufty,
čufty v rajské omačce,
dalmácké čufty,
těftěly v rajské omáčce,
čufty s rajskou omáčkou,
dalmátské čufty v rajské omáčce,
dalmácké čufty recept,
těftěli v rajské omáčce,
čufty v rajské omáčce recept,
balkánské čufty,
rajská omáčka s čufty,
těvtěly,
těftěly s rajskou omáčkou,
dalmanske cufty recept,
mleté maso s rajskou omáčkou,
cufty s rajskou,
čufty v rajské,
těvtěli,
tefteli s rajskou omáčkou
Suroviny:
maso mleté,
rohlík,
cibule,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
mouka hladká,
mléko,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
koření hřebíček,
tymián,
bazalka čerstvá,
skořice,
česnek,
cukr,
sůl,
masox,
olej
Komentáře (42)
Díky tobě i Aničce
vařila jsem k zítřejšímu obídku,s předstihem,protože budu v práci..
Těftěli
a nelituju..je vynikající
ale jak píšeš,dovedu si k tomu představit i těstovinu nebo knedlík,možná i gnocchi by nebyly marné
dala jsem rajčátka s bazalkou v plechovce,jinak jsem se držela originálu...mňáám
bodík už ti letěl dřív(to za ten název
Zhrniem: veľmi, veľmi nám chutilo! (+)
Díky za reference, ale že jste se přece jen dočkali co