Slíváky od Libuš
Buchty plněné švestkami se skořicí jsou tradiční český moučník, který potěší nejen svou nadýchaností, ale i lahodnou kombinací švestek a skořicové vůně. Tyto jemné buchtičky vás přenesou do časů babiččiny kuchyně.
Suroviny pro 17 kusů
17kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 533 kJ / 2 995 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,16 g |
| Tuky | 115,60 g |
| Vláknina | 15,18 g |
| Cholesterol | 611 mg |
| Sodík | 3,40 g |
| Sůl | 8,44 g |
| Sacharidy | 398,61 g |
Postup přípravy
Po vychladnutí podáváme ke kávě.
Zveřejněno 30. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slíváky od Libuš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnol
Moje poznámka
Slíváky od Libuš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRnol
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 6 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 20 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 3 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 8 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 22 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 48 minutami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 1 hodinou
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 3 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 4 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 4 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
máslo,
olej,
cukr vanilkový,
vejce,
žloutek,
sůl,
droždí,
rum,
cukr skořice
Komentáře (1)