Chacharský kočičák
Rychlovka z jednoho hrnce, která v sobě střídá štouchané brambory, vařené uzené maso a kysané zelí. To je variace na staročeský recept zvaný kočičák. Připravte si toto skromné jídlo obohacené o uzená žebra i vy podle následujícího receptu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 953 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,25 g |
Tuky | 101,30 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 60,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chacharský kočičák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/680L7
Moje poznámka
Chacharský kočičák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/680L7
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Suroviny:
žebra uzená,
brambory,
kmín celý,
zelí kysané,
pepř,
sůl
Komentáře (1)