Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Kapr je u nás nejběžnější rybou, mnoho lidí mu ale nepřišlo na chuť. Přitom stačí dobrý recept a kapr chutná skvěle. Ochutnejte kapří filety zapečené ve voňavé bylinkové krustě a jistě si také pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wZQ
Moje poznámka
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wZQ
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Suroviny:
filet z kapra,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
citron,
petrželka,
olej,
citron,
limetka
Komentáře (2)