Vídeňská roštěná s cibulkou
Minutková úprava hovězí roštěné s úžasně křupavou cibulkou vás nadchne a určitě so pochutnáte. Základem je samozřejmě kvalitní maso a správné opečení jen tak akorát, aby maso uprostřed zůstálo růžové. Podávejte s opékanými bramborami nebo hranolkami.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňská roštěná s cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAJl
Moje poznámka
Vídeňská roštěná s cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAJl
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 5 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 8 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 19 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 25 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 59 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
roštěnec vysoký,
sůl,
hořčice dijonská,
mouka hladká,
olej,
cibule,
víno červené,
vývar masový,
cibule,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (1)