Kapr podle pánů z Rožmberka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 975 kJ / 2 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,54 g |
Tuky | 137,65 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 508 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 103,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází z kuchyně mistra Stupky, pouze jsem ho napsala vlastními slovy tak, jak jsem ho realizovala. Videorecept je uveden na www. třeboňský kapr a v případě zájmu o pokrm rozhodně stojí za shlédnutí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2022 18:20
Tss, tss, tss......jak mi tento receptík mohl dosud uniknout??? Vyzkoušeno - famózní dobrůtka.....
15. 7. 2022 09:18
Díky za recept. Opravdu dobrota. Měla jsem kapří filety 2 dny v koření...sladká paprika, trochu kmínu a nové koření...nesolila jsem aby nepustila voda...no a pak připraveno přesně podle receptu. Bohužel jsem nestihla ani vyfotit jak rychle se snědlo určitě jsem nevařila naposledy
30. 12. 2010 13:45
Mneneznas , děkuji za fotečku. A jsem ráda, že jste si také pochutnali...
29. 12. 2010 19:24
Tuhle dobrotu jsem podle Třeboňských receptů na kapra dělala a můžu všem doporučit je to úžasná dobrota.Jen jsem ještě přidala trochu šunky a špeku. Místo chleba jsem použila celozrnný toustový a bylo to super. Eli, máš moc hezké fotky, já také jednu přidám, pokud ti bude vadit tak ji smáznu
21. 1. 2010 08:24
Nádhera ....krásné fotky a báječný recept od Petra Stupky .
Fotečky a komentáře mě lákají k odzkoušení , v mrazáku se ještě nějaká porce najde , počasí na rybaření není (zamrzají očka na prutě ), tak se bude asi vařit a ochutnávat
Fotečky a komentáře mě lákají k odzkoušení , v mrazáku se ještě nějaká porce najde , počasí na rybaření není (zamrzají očka na prutě ), tak se bude asi vařit a ochutnávat
14. 1. 2010 21:32
Elizo podle tohoto receptu jsem také dělala kapra a moc nám chutnalAle našla jsem tento recept někde na "Třeboňských stránkách".
14. 1. 2010 17:30
Tak toto jsou opět velmi "žravé" fotečky, prostě kráása bodík letí +9
21. 11. 2009 10:05
super recept vsichni doma jsme si na nej pochutnali
21. 9. 2009 19:32
Oboí krásné Eli, recept i fotky. Bod. Uloženo, jen koupit kapra.
18. 9. 2009 17:26
To je velká krása - recept i fotky a ode mě bodík
18. 9. 2009 16:03
Ivulinko, děkuju. To potěší...
K té první otázce... Můj otec je filmař a syn fotograf, možná to máme v rodině... Mám dobrý aparát a to dělá hodně.
K té první otázce... Můj otec je filmař a syn fotograf, možná to máme v rodině... Mám dobrý aparát a to dělá hodně.
18. 9. 2009 07:15
Eli, kde ses naučila tak dobře fotit? I kdyby jsi tu měla deset podobných fotek se stejným motivem, tak mě by to teda navydilo, je to vyloženě barevná pastva pro oči.
Vánoce se blíží, to je fakt, mě sice dneska končí dovolená, a tak si do Vánoc budu pracovní dny zpříjemňovat alespoň surfováním po těchto stránkách.
PS: okna jsem stihla umýt
Vánoce se blíží, to je fakt, mě sice dneska končí dovolená, a tak si do Vánoc budu pracovní dny zpříjemňovat alespoň surfováním po těchto stránkách.
PS: okna jsem stihla umýt
17. 9. 2009 23:49
Krásná fotka! Recept výborný a pro mne zajímavý. Kapra mám moc ráda a občas si ho dáme i mimo Vánoce, pokud seženu menší porci. 5.
17. 9. 2009 22:12
No, já vlastně kapra nemusím, ale zbylá část rodiny ho má moc ráda... Ta omáčka je skvělá, tu jsem ochutnala a musím poděkovat panu Stupkovi...
Jani, nestraš s Vánocemi, já jsem ještě nestihla umýt okna po létě... a teď zas tohle!
Hello, nikdy nesoutěžím, nesoutěžila jsem a soutěžit nebudu... Kvalita ani kvantita mých fotek nezávisí na jakýchkoli soutěžích. Kterou fotku mám tedy ponechat a které vymazat? Nechám si poradit... A budu se tvou radou řídit.
Děkuji všem za body a virtuálně je přeposílám autorovi receptu...
Jani, nestraš s Vánocemi, já jsem ještě nestihla umýt okna po létě... a teď zas tohle!
Hello, nikdy nesoutěžím, nesoutěžila jsem a soutěžit nebudu... Kvalita ani kvantita mých fotek nezávisí na jakýchkoli soutěžích. Kterou fotku mám tedy ponechat a které vymazat? Nechám si poradit... A budu se tvou radou řídit.
Děkuji všem za body a virtuálně je přeposílám autorovi receptu...
17. 9. 2009 21:48
Fajn recept, krásná fotka. Akorát nevím proč 3x téměř stejná fotka, když už se nesoutěží?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 12 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 34 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: grilovaný kapr na kameni kapr recepty kapr po rožumbersku kapr recept kapr pánů z rožumberka výborný kapr kapusta podle polreicha kapr kapr na kameni recepty kapr recept výborný grilovaný kapr fotky kapra kapr pana voka recept kapr kapr na medu kapr dle pana voka vanocni kapr podle polreicha recepty kapr po mlynářsku kapr dle pánú z rožumberka fotka kapra
Suroviny: kapr, slanina anglická vcelku, cibule, víno červené, med, kmín drcený, sůl, sádlo, mouka hladká, šalvěj, rozmarýn, chléb
Kapr podle pánů z Rožmberka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vLz
18 názorů