Švýcarské rybí filé
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je lahodné jídlo na stole.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu vyhřejeme na 180 °C.
Krok 2: Rybí filety opláchneme, osušíme a posypeme kořením na ryby.
Krok 3: Vložíme je do zapékací misky vymazané máslem. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vínem.
Krok 4: Pečeme asi 20 minut.
Krok 5: Podáváme například s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a ozdobené snítkou bylinek.
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Moje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 8 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
petrželka,
rozmarýn,
tymián,
koření na ryby
Komentáře (1)