Švýcarské rybí filé
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je lahodné jídlo na stole.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu vyhřejeme na 180 °C.
Krok 2: Rybí filety opláchneme, osušíme a posypeme kořením na ryby.
Krok 3: Vložíme je do zapékací misky vymazané máslem. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vínem.
Krok 4: Pečeme asi 20 minut.
Krok 5: Podáváme například s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a ozdobené snítkou bylinek.
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Moje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 14 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 7 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 10 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 58 minutami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 1 hodinou
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 2 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 2 hodinami
Jklůkljů
[email protected] před 3 hodinami
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 12 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 14 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
petrželka,
rozmarýn,
tymián,
koření na ryby
Komentáře (2)