Mletý biftek na víně
Šťavnaté bifteky z mletého hovězího masa podáváme s výraznou a dobře ochucenou omáčkou z rajského protlaku, kořenové zeleniny a vína. Tento pokrm se skvěle hodí pro slavnostní příležitosti nebo na nedělní oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Moje poznámka
Mletý biftek na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxAG7
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční oplatky
Přidáno před 18 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 20 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 1 hodinou
Vánoční cukroví
fragolina před 6 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 11 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 12 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 12 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 12 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 12 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 13 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
rohlík,
mléko,
cibule,
vejce,
citron,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
mouka hladká,
olej,
máslo,
cibule,
směs zeleninová,
protlak rajčatový,
víno červené,
vývar masový,
cukr
Komentáře (1)