Hovězí na červeném víně
Pokud chcete rodinu překvapit něčím výjimečným, připravte hovězí na červeném víně. Pomalu dušené maso na kořenové zelenině je krásně šťavnaté a plné chutí. Červené víno pokrm pozvedne ještě o stupínek výš. Podávejte nejlépe s bramborami vařenými ve slupce.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67qP
Moje poznámka
Hovězí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J67qP
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 59 sekundami
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 18 minutami
Kuřecí karbanátky
Dasaja před 21 minutami
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 31 minutami
Karlovarský knedlík
Zemoska před 31 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 49 minutami
Koprová polévka
Adeline před 1 hodinou
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 3 hodinami
Koprová omáčka
Pep.e před 3 hodinami
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 13 hodinami
Suroviny:
plec hovězí loupaná,
olej,
mouka hladká,
cibule,
mrkev,
celer,
protlak rajčatový,
víno červené,
sůl,
pepř čtyř barev,
bobkový list,
koření nové koření,
tymián sušený
Komentáře (1)