Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s krevetami

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

26. 10. 2009 20:19

Suroviny

Porce: 1 porcia

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 828 kJ / 437 kcal
Bílkoviny16,77 g
Tuky9,91 g
Vláknina5,48 g
Cholesterol 215 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy67,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj -> Dobre jedlo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2009 21:48

Super, vybusna, i já musím vařit i to, co zrovna nemusím a to jsou právě těstoviny!:-D:-)), ale za to odříkání, co si musíš vytrpět máš u mne plus;-)

vybusna vybusna

26. 10. 2009 21:36

boze prepac olina16....:-) ja som si to vobec neuvedomila...:-*

olina16

26. 10. 2009 21:30

Díky, no jo čierné korení je pepř. musím oprášit slovenskou kuchařku:-)

vybusna vybusna

26. 10. 2009 20:56

olina16....no ciernym mletym korenim....akurat potom povrch hotoveho jedla som posypala takou zmesou bylinkoveho korenia, lebo som nemala nic cerstve...zerucha je rericha...

Eliza Eliza

26. 10. 2009 20:53

Tak to tedy obdivuji, že dokážeš vařit něco, co ti nechutná...:-O Já například nejím vnitřnosti a tak je nejí ani moje rodina. Prostě to nevařím, ani to neznají a možná i díky mně - mému odporu - ani nemají zájem to ochutnat...;-)

olina16

26. 10. 2009 20:51

Omáčku ochutíme solí a kořením - ale jakým? A zerucha taky nevím co je. Ale jinak se mi to líbí a určitě vyzkouším:yes:

vybusna vybusna

26. 10. 2009 20:44

no ..mna by s tym nikto nenakrmil..aj som robila iba jednu porciu, ani neviem ako to chutilo....a zerucha....rericha?

Eliza Eliza

26. 10. 2009 20:40

Mimochodem - co je zerucha...:-O?

Eliza Eliza

26. 10. 2009 20:38

To se mi líbí... Krevety jsem nedělala ani nepamatuju a přitom je mám moc ráda :-p. V podstatě asi jako jediné z "mořského ovoce" a to jsem je kdysi ochutnala nevědomky a náhodně v nějaké mražené thajské směsi...
Moje chyba, nejsem schopná (jakože ochotná) ani ochutnat chobotnice, kalamáry, mušle,ústřice ba ani kraba (no toho i z finančních důvodů...:-D ) Ovšem malé krevetky, to je něco jiného. Mám je ráda v kombinaci se smetanou, česnekem a čerstvou koriandrovou natí :-p.
Hezký recept a bod ode mě...:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny s krevetami krevety s těstovinami těstoviny s krevetami a smetanou těstoviny s krevetami recept recepty s krevetami těstoviny s krevetama krevety a těstoviny recepty na tygří krevety s testovinami krevety s česnekem a testovinami krevety testoviny krevety s těstovinama recept krevety s testovinami těstoviny krevety recept s krevetami recept na krevety s těstovinami těstoviny s krevetami recepty krevety recepty s testovinami recept testoviny s krevetami krevety s těstovinami recept jak vařit krevety

Suroviny: nudle široké, krevety mražené, česnek, olej, máslo, žloutek, mouka hladká, vývar, smetana na vaření

TopRecepty.cz

Těstoviny s krevetami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yorV