Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 427 kJ / 2 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,56 g |
Tuky | 26,03 g |
Vláknina | 29,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 416,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmíňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xxJ
Moje poznámka
Kmíňák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2xxJ
Nejnovější recepty
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 38 minutami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 6 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 6 hodinami
Frikadelky s houbami
Přidáno před 14 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 15 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 1 hodinou
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 1 hodinou
Zavařené papriky
ZboSy před 2 hodinami
Šlehačkový závin
Noumik před 11 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 11 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 11 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 11 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 11 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí indiánci,
domácí indiánky,
chléb nevykynul,
kváskový chléb nevykynul,
žitný chleba domácí,
drobivost chleba,
chleba nevykynul,
domací pekárna chléb nevykynul,
kynutý chléb nevykynul,
indianci recept,
kynutí ze žitného kvásku,
domácí pekárna recepty kvásek,
domácí kmínák-chleba,
chléb z kvásku nevykynul,
prosly cottage,
recept chleb kminak,
chleba kmínák,
pečení chleba nevykynul,
jak udělat domácí kvá,
ak udelat kvasek
Suroviny:
pivo světlé,
voda,
sůl,
cukr,
olej,
kmín celý,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka celozrnná žitná jemná,
kvas žitný,
droždí
Komentáře (38)
Jsi si jistá, žes dala pivo i vodu? (- snad se nebudeš zlobit, že se tě tak ptám, ale většinou je příčinou nepovedeného chleba jednoduchá chybka
Jestli si jistá jsi, co nejdříve ho udělám znovu a mrknu se
A ještě jeden kvásek je tady,ale s tím nemám vlastní zkušenosti http://www.toprecepty.cz/recept/6911-dvoudenni-kva...
Shi, kmín částečně opadal, ale nevadí to, chlebík je od něj krásně navoněný - a to mi stačí. Pokud bys chtěla, aby kmín na chlebu držel, doporučuju těsto před posypem ještě pomáznout rozšlehaným vejcem.