Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Melír - mramorování polevy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2009 21:15

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zadala jsem úkol dceři, protože já jsem ten den měla na starosti krémy, omlouvám se, že fotky nejsou zcela kvalitní, ale bylo to foceno ve fofru. Letos konečná, žádný recept už mě nezlomí, i ten sebekrásnější ukládám :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

eva hubova

28. 4. 2010 18:42

:yes::yes:+11opravdu super

kikinka

16. 4. 2010 13:07

:-K:-K:-K:-K:-K JSOU TYTO STRÁNKY FAKT SSSSSUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEERRRRRRRRRR

lenulina

7. 1. 2010 15:08

Na foto č.12 jsou uprostřed takové dortíčky obalené v kokosu.Moc prosím o recept.:-K Děkuji

yanull

29. 12. 2009 20:15

Martino, samozřejmě, že jde dělat štětcem jen hladké a rovné cukroví, např. linecké, ne stříkané, to my také namáčíme. Ale každý má svůj systém a ten já nikomu nemíním brát. Umíme to s dcerou štětcem tak, že tam máme dost polevy i na melírování a přitom nám nestéká okolo a tady jsem jen popsala, jak to děláme my doma. ;-):-)

Martina P.

29. 12. 2009 14:39

Cukroví do polevy namáčím. I když je to asi pracnější než potírat štětečkem. Cukroví namáčené v polevě je asi hezčí, povrch je hladší. Nebo se mýlím? Poradí mi někdo jak na polevu? Namáčet nebo natírat? Myslím rovné plochy cukroví. Např. rohlíčky, na kterých je ozdobně nastříkaný krém se štětečkem asi natírat nedají. Na melírování je lepší základ polevy namáčet nebo natírat štetečkem?

Jenda1

22. 12. 2009 19:08

Jani, cukroví máš nádherné:yes::-p:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +7

yanull

22. 12. 2009 09:45

Děkuji pěkně všem za pochvalné bodíky, za ten postup se ještě jednou omlouvám,jelikož jsem technický antitalent, nevím ani, co je to makro, možná něco na focení detailu? K tomu melíru chci jen napsat, že zdobila i fotila dcera, ale letos vzhledem k víkendovým mrazům nebylo na kvalitní focení příliš času, cukroví bylo tak podchlazené, že poleva na něm tuhla přímo pod rukama.

Aneta

22. 12. 2009 09:09

Moooc pěkné, jste šikulka:-K

rendulka

21. 12. 2009 23:20

bože,to je pastva pro oči.to se snad nedá ani ujíst:yes:

faraonka

21. 12. 2009 22:19

to je nadhera

JanaDorazinova

21. 12. 2009 22:14

:yes::yes:

spagetka

21. 12. 2009 21:31

Jani, nic se neděje, první foto super, u těch dalších jsi asi nepočkala, až se zklidní zaostření, ale i tak supééér

Eliza

21. 12. 2009 21:26

Ta první fotka - opravdová krása...:yes: Jsi moc šikovná :-K
Ty další jsou mázlé, to jo.

Iljusa

21. 12. 2009 21:18

Jani, nevím na co fotíš, nemůžeš si zapnout funkci, něco jako makro? Je škoda, že to je blbě vidět:-(Cukroví máš nádherné :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se dělá melír melíry foto mramorování cukroví jak udělat melír jak udělat melíry doma melir foto jak udělat melír doma jak si udělat doma melír polevy melir fotky melír postup mramorování jak udělat doma melír druhy melíru jak namáčet v polevě melír fotogalerie meliry postup postup melírování postup melíru foto melíry

Suroviny: poleva bílá čokoládová, poleva čokoládová tmavá

TopRecepty.cz

Melír - mramorování polevy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOP9